UX/UI Webdesign

Onze webdesigners maken prachtige op een huisstijl gebaseerde, unieke designs!

Wireframes (UX design)

Wat meestal met een idee begint gaat nu omgezet worden naar een werkend model. Hiervoor maken wij eerst wireframes. Een wireframe voor een website, ook wel paginaschema of schermblauwdruk genoemd, is een visuele handleiding welke het skelet van jouw nieuwe website weergeeft. Hiermee kunnen we de gewenste functionaliteiten en eisen bespreken en verwerken.

Webdesign (UI design)

Wanneer de wireframes goedgekeurd zijn en alle functionaliteiten daarin zijn geschetst, gaan wij op basis van deze wireframes een webdesign in Figma of Adobe XD maken.

Hierbij delen we de link van de gemaakte ontwerpen, zodat er tijdens het proces feedback kan worden gegeven, waardoor onze webdesigner (UX/UI) dat gelijk kan verwerken.

Bouwen

Nadat de designs uitgebreid zijn besproken en na meerdere feedback rondes goed zijn gekeurd, beginnen we met het bouwen van de website. Geheel in eigen huisstijl en met alle specificaties zoals (handgeschreven) koppelingen met diverse CMS platvormen, een webshop met Magento of een koppeling (API) met Realworks, zodat het aanbod van de makelaar automatisch wordt ingeladen.

  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item