Dit hebben wij eerder gedaan

Onze projecten variëren van op maat gemaakte dashboards en shops tot complexe webapplicaties in Laravel met geavanceerde functies.

Focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft geleid tot langdurige relaties met veel van onze klanten.

We werken hard om ervoor te zorgen dat onze projecten niet alleen voldoen, maar vooral het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Wij geloven dat deze toewijding aan kwaliteit en service ons onderscheidt van andere webontwikkelaars en ons in staat stelt om waardevolle relaties op te bouwen met onze klanten.

Pearlcard

Pearlcard maakt het leven iedere dag een stukje leuker. Met een zakelijk of privé membership op deze unieke kaart, kun je op de meest exclusieve evenementen, concerten en festivals vooraan zitten.

Brightness heeft de website in Laravel ontwikkeld. Dit zorgt voor een snelle en veilige website met een complexe webshop op basis van de uitgebreide jaarkalender en abonnementen met een geautomatiseerd proces. Ook is er een koppeling met Salesforce.


Webshop
Salesforce
tailwind
livewire
Bekijk de website

Nespresso

Wij helpen Nespresso om de website te onderhouden en verder te ontwikkelen met e-commerce-integratie. Een complexe website met veel functionaliteiten met een uitgebreide backend.

We zijn trots om voor dit geweldige merk te werken!

Wil je meer weten? Kom langs voor een goede kop koffie!

E-commerce integratie
Webshop
Angular
Bekijk onze skills

Aircargo.nl

Is een onafhankelijke, logistieke dienstverlener voor weg of luchtvracht transport. Brightness heeft een portaal ontwikkeld met uitgebreide functionaliteiten. Onder andere een CRM-systeem, het beheren van zendingen en een transport planning systeem. Ook zijn er diverse dashboards ontwikkeld om alle data te visualiseren zoals de te behalen targets.


Dashboard
Portaal
CRM systeem
Tailwind
Livewire

Keijser & Drieman Makelaars

Keijser & Drieman is een makelaarskantoor in de Haarlemmermeer met vestigingen in Hoofddorp en Haarlem. Wij ontwikkelde de Laravel website met moderne look & feel. Bezoekers kunnen direct de keus maken waar ze voor op de website komen zodat ze snel naar de juiste informatie genavigeerd worden. De gebruikte illustraties zijn kenmerkend voor de regio. Het aanbod wordt automatisch binnen gehaald vanuit Realworks met een custom geschreven API key.

Custom design
Realworks
API
Bootstrap 4
Bekijk dit kunstwerk
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item

Eric van Limpt

Wanneer je op zoek bent naar een uniek sieraad, kan Eric als gepassioneerd goudsmid en ontwerper dit verzorgen. Brightness heeft voor Eric een unieke en persoonlijke website in Laravel gebouwd, welke bij zijn wensen aansluit! Een geheel eigen ontwerp met blog functie en webshop. Op de homepage wordt een video afgespeeld in de vorm van een ring, dit is een primeur!


laravel
webshop
blog
geautomatiseerd
Bekijk dit pareltje

Jeroen van den Boogaard

Dé makelaar van Haarlemmermeer. Je doet het misschien maar een paar keer in je leven: een huis kopen of verkopen. Bij zo’n belangrijke stap verwacht je betrouwbare, full service begeleiding. Kies dan voor Jeroen van den Boogaard Makelaars.

Voor Jeroen van den Boogaard hebben wij een custom made website mogen ontwerpen en bouwen in Laravel. Hier is een API koppeling geschreven voor het ophalen van gegevens vanuit Realworks. Ook is er een persoonlijk contactformulier gebouwd om informatie per huis in de mailbox te ontvangen, zowel voor de klant als de backoffice van Jeroen van den Boogaard.

realworks koppeling
blog
Bootstrap
Bekijk de website

Meerdervoort

De website van Meerdervoort mogen wij onderhouden. We hebben het CMS op kunnen schonen en de snelheid flink kunnen verhogen. Na overleg is de website van templates afgehaald en in elementen opgebouwd, zodat er zelf geklikt en gesleept kan worden. Hierdoor is er de mogelijkheid ontstaan dat Meerdervoort zelf pagina's kan bouwen. Daarnaast zijn er koppelingen voor mail aangemaakt. Custom contactformulieren en een salesforce integratie.

Statamic
CMS
Salesforce
TailwindCSS
Bekijk de mogelijkheden

Lockerbox

De partij wanneer je lockers nodig hebt. Ze leveren lockerkasten voor verhuur en verkoop, in alle soorten en maten. De lockers van Lockerbox gaan levenslang mee, zijn betrouwbaar en robuust.

Wij hebben een custom made Laravel website mogen schrijven met een webshop (mollie integratie) en uitgebreid CMS. Contactformulieren zijn geautomatiseerd en een koppeling (API) met Teamleader. Daarnaast bouwen we aan een dashboard om alle verkopen inzichtelijk te maken.

webshop
Mollie
teamleader
TailwindCSS
Deze website is nog niet live!
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item

Aico Swiss

AICO is een in Zwitserland gevestigde website die zich specialiseert op het gebied van kunstmatige intelligentie en cognitive computing. De website dient als platform voor AICO, een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve AI-oplossingen en -technologieën.


Bezoekers van de AICO-website kunnen details verwachten over de expertise, teamleden en partnerschappen van het bedrijf. Daarnaast kan de site casestudies, getuigenissen en bronnen bieden die succesvolle implementaties van hun AI-oplossingen belichten.

WordPress
Bootstrap
PHP
Bekijk deze website

Red Fox Blue

RedFoxBlue implementeert veranderingen in een commerciële context. Verkoopsucces boeken is hun doel. Samenwerken met dappere klanten is waar ze enthousiast van worden. Gericht op snel en blijvend verkoopsucces.

Wij ontwikkelde een tijdloze Laravel website met de mogelijkheid om per training contact op te nemen met de juiste persoon binnen RedFoxBlue. Hierdoor kan de juiste persoon direct actie ondernemen na het ontvangen van dit gepersonaliseerde contact moment.

Snelheid optimalisatie
Strategie
TailwindCSS
Livewire
Check deze Laravel website

Coolcrft

Voor een ontzettend coole rugtas hebben wij een website mogen bouwen! De rugtas wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je bieren te vervoeren voor een optimale drinkervaring!

Bij Coolcrft zijn we begonnen met een UI-ontwerp, op basis van het Dawn thema.

Om de website meer te laten spreken zijn er animaties toegevoegd aan alle pagina's. Hierdoor wordt er meer focus op de gekozen elementen gericht.

shopify
AOS
GSAP
Kquery
Check deze coole website

JumpKids

Is een indoor trampoline park. Doordat Brightness een custom website in Laravel heeft ontwikkeld, kan JumpKids meerdere kalenders beheren en daar de ticketverkoop op baseren. Alles om de boekingen heen is geautomatiseerd. Denk daarbij ook aan al het mail verkeer en betalingen. De schone code zorgt voor een snelle en onderhoudsvriendelijke website.


PHP
onderhoudsvriendelijk
TailwindCSS