API koppeling

Verbind of deel jouw oplossingen met een krachtige API.

Wij bouwen een API (Application Programming Interface) welke real-time gegevens uitwisselt en zorgt voor geautomatiseerde processen en strakke integraties. Een stabiele API-koppeling zorgt voor snelle en efficiënte data overdracht tussen verschillende systemen.

Eigen API-koppeling ontwikkelen

Heb je een platform met data wat je wilt delen met anderen? Dan kunnen wij je eigen API bouwen. Hierdoor kunnen externe partijen data ontsluiten en verbinding maken met jouw oplossing.

De API-koppeling die wij voor je bouwen is voorzien van een standaard formaat wat door elke ontwikkelaar gebruikt kan worden.


Met een API (Application Programming Interface) kunnen verschillende softwarepakketten met elkaar gekoppeld worden en stromen gegevens naadloos tussen verschillende systemen. Dit kan leiden tot een aanzienlijke efficiëntieverbetering, omdat je medewerkers niet langer handmatig gegevens hoeven over te zetten of te schakelen tussen verschillende programma's.

Koppelen met een API van derden

Software leveranciers zoals Exact Online, Hubspot, Stripe, Kolibri en Realworks bieden hun API koppeling aan om jouw applicatie te koppelen.

Hierdoor kun je bijvoorbeeld adressen, facturen, betalingen en woningaanbod zo automatiseren dat deze data altijd beschikbaar is in jouw applicatie en altijd actueel.


Zo kun je verschillende systemen integreren en de efficiëntie van je organisatie verbeteren. Het stelt je in staat om op een flexibele en effectieve manier aan de specifieke behoeften van je bedrijf te voldoen.

Pearlcard heeft een eigen API

Keijser en Drieman is gekoppeld aan de API van Realworks

Aircargo heeft een eigen API

Geïnteresseerd geraakt en wil jij zien wat wij voor software oplossing kunnen bieden? Neem contact met ons op, zodat we je vragen kunnen beantwoorden.