Bouwen vanaf scratch

Applicaties op maat laten maken, laat beperkingen verdwijnen, zodat de software naadloos aan kan sluiten op de bedrijfsprocessen.

Veelal voldoen de standaard pakketten niet meer, of wordt er gebruikt gemaakt van veel verschillende software programma's.

Software op maat zorgt voor meer efficiëntie binnen het bedrijf.

Efficiënter en geen beperkingen

Wanneer je bouwt vanaf scratch, kun je applicaties op maat laten maken die de beperkingen wegnemen bij standaard softwarepakketten. Het bouwen van maatwerk applicaties stelt je in staat om specifieke functionaliteiten en workflows te integreren die perfect aansluiten bij de behoeften van je organisatie.


Met op maat gemaakte applicaties worden verschillende softwarepakketten met elkaar gekoppeld en gegevens stromen naadloos tussen verschillende systemen. Dit kan leiden tot een aanzienlijke efficiëntieverbetering, omdat je medewerkers niet langer handmatig gegevens hoeven over te zetten of te schakelen tussen verschillende programma's.

Groeiende organisatie

Door applicaties op maat te laten maken, profiteer je van een verbeterde gebruikerservaring. De interface kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van je medewerkers, waardoor ze efficiënt kunnen werken zonder overbodige stappen.


Bovendien biedt maatwerk de flexibiliteit om de applicaties aan te passen naarmate je organisatie groeit en verandert. Je kunt nieuwe functionaliteiten toevoegen, bestaande functies aanpassen en de applicaties schaalbaar maken, zo blijft het voldoen aan de eisen van je bedrijf.


Kortom, door te bouwen vanaf scratch en applicaties op maat te laten maken, kun je de beperkingen van standaardsoftware overwinnen, verschillende systemen integreren en de efficiëntie van je organisatie verbeteren. Het stelt je in staat om op een flexibele en effectieve manier aan de specifieke behoeften van je bedrijf te voldoen.

Sectoren en toepassingen

Bedrijven welke applicaties laten bouwen komen uit sectoren zoals; IT, finance, vastgoed, reizen, entertainment en detailhandel.


Oplossingen welke wij bouwen:

 • toepassingen op bedrijfsniveau
 • marktplaatsen
 • crm/erp/ehr systemen
 • e-commerce websites
 • booking/b2b/forum/e-learning platforms
 • API, SPA en MPA toepassingen

Technieken die wij gebruiken

Wij gebruiken meerdere frameworks om onze software oplossingen te bouwen.


Voor frontend development gebruiken wij o.a.: VUE, React, Angular

Voor backend development gebruiken wij o.a.: Laravel


Elk framework heeft zo zijn eigen toepassing en kwaliteiten.

 • marquee item
 • marquee item
 • marquee item
 • marquee item
 • marquee item

Zo bouwen we jouw oplossing

Een team waar je op kunt bouwen, dat luistert, meedenkt en ontzorgt, is essentieel voor succesvolle projecten.

Door actief mee te denken en bij te dragen aan het project, kunnen wij waardevolle inzichten bieden en oplossingen aandragen.

Dit kan betrekking hebben op technische problemen, het wegnemen van belemmeringen of het bieden van ondersteuning op welke manier van ook.

Meer informatie

Onze klanten

Geïnteresseerd geraakt en wil jij zien wat wij voor software oplossing kunnen bieden?

Bekijk onze cases of neem contact met ons op, zodat we je vragen kunnen beantwoorden.

Alle cases