Magento

Waarom Magento, vraag je je af?

Stel je voor: je staat op het punt om een digitale reis te beginnen en je hebt een platform nodig dat niet alleen

voldoet aan je e-commerce behoeften, maar ook meegroeit met je ambities.

Dat is waar Magento binnenkomt als een superheld in de wereld van online retail!

Cheapass Sunglasses

Verken Cheapass Zonnebrillen voor betaalbare zonnebril-stijlen. De unieke ontwerpen, rechtstreeks van leveranciers uit China, bieden onverslaanbare prijzen.


Bij Brightness hebben we de online aanwezigheid naadloos gemigreerd van Magento 1 naar Magento 2, waarbij we de integriteit van de gegevens hebben gewaarborgd. Ons op maat gemaakte ontwerp sluit perfect aan bij de merkvisie. Met een geavanceerde multistore-opstelling hebben we een uniforme online aanwezigheid geboden. Nieuwe functies verbeteren de gebruikerservaring en geavanceerde voorraadbeheersing zorgt voor optimaal voorraadbeheer in realtime.

Magento 2
Beheer van aangepaste opties
HYVA Theme
Cloudflare
Bekijk de website

PY Timber Warehouse

Ervaar PY Timber Warehouse, de shop voor hoogwaardige bouwmaterialen. Onze met Hyva gebouwde site garandeert snelheid, beveiliging en een divers assortiment. Een boeiende interface en naadloze functionaliteit zorgen voor een eenvoudige afrekening en het gemak van bulkbestellingen voor een uitzonderlijke gebruikerservaring.


Wij hebben een Magento 2-site ontwikkeld met Hyva-thema's, waarbij cutting-edge ontwikkeling en een verbluffende UI/UX zijn gegarandeerd. Op maat gemaakte productopties, een pre-order functie en dynamische aftellingen verbeteren de klantervaring. Snelheidsoptimalisaties en integratie met Cloudflare CDN garanderen snel en responsieve browsen.

HYVA Theme
Veilig online winkelen
Eenvoudig afrekenproces
Bekijk onze vaardigheden
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item

Waarom Magento?

Magento is een krachtig open-source e-commerceplatform dat handelaren flexibiliteit, schaalbaarheid en robuuste functies biedt om online winkels te bouwen en te beheren. Het biedt uitgebreide aanpassingsopties, een breed scala aan integraties en ondersteunt verschillende bedrijfsmodellen, waardoor het een populaire keuze is voor bedrijven van alle groottes.

Maatwerk thema ontwikkeling

Het creëren van unieke Magento-thema's om de uitstraling en functionaliteit van online winkels te verbeteren. Op maat gemaakt ontwerp, naadloze integratie en geoptimaliseerde prestaties voor een gepersonaliseerde en boeiende klantervaring.

Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Naadloze migratiediensten van Magento 1 naar Magento 2, waarbij wordt gezorgd voor een soepele overgang met behoud van gegevensintegriteit, verbeterde prestaties en geavanceerde functies voor een geüpgraded en efficiënte online winkelervaring.

Magento upgrade naar de nieuwste versie

Blijf voorop lopen met verbeterde prestaties, versterkte beveiliging en geavanceerde functies, waarbij een naadloze overgang naar de nieuwste versie wordt gegarandeerd.

Ontwikkeling van extensies

Integreer zorgvuldig ontworpen Magento-extensies, optimaliseer de codeprestaties en pas functionaliteiten aan voor een technisch verfijnde, op maat gemaakte e-commerce-ervaring die aansluit bij jouw unieke zakelijke vereisten.

Optimalisatie van prestaties

Verbeter de efficiëntie van de Magento-shop met onze optimalisatie diensten voor prestaties. Stroomlijn de code, versnel laadtijden en stem configuraties af voor een geoptimaliseerd, responsief en hoogwaardig e-commerce platform.

Verbetering van beveiliging

Versterk de verdedigingsmechanismen van de Magento-shop. We implementeren geavanceerde maatregelen, voeren grondige audits uit en implementeren de nieuwste protocollen voor een versterkte en veerkrachtige e-commerce omgeving.

Magento, een krachtpatser vol mogelijkheden

Met zijn krachtige functies, aanpasbare opties en naadloze integratiemogelijkheden stelt Magento bedrijven in staat

om uitzonderlijke online ervaringen te creëren die klanten boeien en de verkoop stimuleren.

Maar hé, geloof ons niet zomaar op ons woord. Duik in onze cases om uit eerste hand te zien hoe Magento bedrijven zoals dat van jou kan transformeren.

Van strakke winkelfronten tot gestroomlijnde afreken ervaringen, elke case toont Magento in actie.

Silvano

Ontdek comfort bij Silvano, een toonaangevend bedrijf op het gebied van bedden. Verken moeiteloos een divers assortiment bedden en slaapoplossingen. Pas het perfecte bed aan met een offerte op basis van specificaties en geniet van naadloos winkelen met hun chat faciliteit voor snelle vraagoplossing.


Wij hebben de e-commerce aanwezigheid geoptimaliseerd met een eersteklas Magento 2-winkel. Met een meeslepende UI/UX-ontwerp, cross-browser compatibiliteit en een aangepast offertesysteem zorgt de site voor gepersonaliseerd en toegankelijk winkelen. De integratie van een live chat verbetert de klantenondersteuning, terwijl snelheidsoptimalisaties directe toegang bieden tot het uitgebreide inventaris. Geavanceerde beveiligingsmaatregelen beschermen gebruikersinformatie, waardoor een veilige en naadloze online ervaring wordt gegarandeerd.

Magento 2
Online offertesysteem
Chat faciliteit
Vraagoplossing
Bekijk deze website!

Just another store

Ontdek JustAnother Store, een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke en kerstproducten met een enorme merkaanwezigheid en meer dan 1.000.000 tevreden klanten.


Brightness bracht de online detailhandel naar een hoger niveau en benutte de kracht van Magento 2 en Hyva-thema's voor een boeiende webwinkel. Aangepaste UI/UX-ontwerpen verbeteren de gebruikerservaring en nauwkeurige productstructuren zorgen voor naadloze navigatie. Dynamische categorie-indelingen, vooral tijdens feestdagen zoals Kerstmis, voegen een feestelijk tintje toe. Aangepaste filters personaliseren de detectie, snelheidsoptimalisaties versnellen de toegang en het afrekenen met Hyva React stroomlijnt transacties. Beveiligingsfuncties versterkenwebsite en garanderen de bescherming van klantgegevens.

Efficiënt voorraadbeheer
Verbeterde beveiliging
Dynamische productpresentatie
Bekijk onze vaardigheden

Deda Elementi

Verken de wereld van topklasse fietscomponenten en accessoires van Deda Elementi. Beroemd om hun geavanceerde ontwerpen en lichtgewicht materialen, biedt ons Italiaanse merk een divers assortiment producten op onze innovatieve website.


Brightness heeft online winkelen verbeterd met Magento 2, naadloos migrerend voor verbeterde efficiëntie. Op maat gemaakt voor de Italiaanse markt, zorgt de integratie van het fiscale code ervoor dat aan de vereisten wordt voldaan. Efficiënt multiwinkelbeheer, een configureerbare melding voor producten die niet op voorraad zijn, en gestroomlijnde oplossingen voor voorraadbeheer verbeteren de betrokkenheid van gebruikers.

Magento 2
E-commerce met meerdere winkels
Productdiversiteit
Onderhoud
Configureerbare melding bij uitverkochte voorraad
Check deze unieke website