Shopify 

We zijn gepassioneerd in het helpen van bedrijven bij het creëren, optimaliseren en opschalen van hun online winkels op het Shopify-platform.

Ons team van ervaren Shopify-ontwikkelaars blinkt uit in het creëren van unieke e-commerce oplossingen,

met gegarandeerd naadloze gebruikerservaringen, hoogwaardige beveiliging en krachtige online winkels!

Bravo Concealment Gun Holsters

Bravo Concealment Gun Holsters is gespecialiseerd in het maken van een divers scala aan pistoolholsters, van holsters die buiten de tailleband worden gedragen tot holsters voor binnen de tailleband, inclusief verbonden IWB-opties, magazijnzakjes en diverse accessoires. Oorspronkelijk ontstaan als een garage-startup, zijn ze snel uitgegroeid tot een vooraanstaand merk in de branche.


Om hun bereik over verschillende regio's uit te breiden, heeft Brightness een online winkel ontwikkeld op basis van Shopify in combinatie met Hotjar en Mailchimp, waardoor schaalbaarheid van hun bedrijf wordt gefaciliteerd.

Shopify
Shogun Page Builder
Mailchimp
Hotjar
Bekijk de website!

Coolcrft

Coolcrft introduceert een innovatieve bierdrager, exclusief verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk.


Brightness heeft het UI-ontwerp voor het merk gemaakt dat de strakke stijl van het product weerspiegelt, met een chique ontwerp, levendige kleuren en een gebruiksvriendelijke interface.

De Shopify-winkel welke bierliefhebbers een plezierige browse-ervaring belooft, sluit perfect aan bij de unieke aantrekkingskracht van het product.

Shopify
Klaviyo
GemPages
GSAP
Check deze unieke ervaring!

Waarom Shopify?

Met zijn krachtige platform en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, is Shopify een populaire keuze geworden voor ondernemers en gevestigde merken die een krachtige online aanwezigheid willen opbouwen.

Thema aanpassingen

Het verbeteren van de esthetiek en functionaliteit van een online winkel door middel van aangepast ontwerp, lay-outaanpassingen, functieverbeteringen en het integreren van gespecialiseerde apps om aan specifieke klantbehoeften en voorkeuren te voldoen.

Aangepaste thema ontwikkelingen

Creëer op maat gemaakte Shopify-thema's die aansluiten bij de merkidentiteit van de klant, met gepersonaliseerde ontwerpelementen, unieke functionaliteiten en naadloze integratie van essentiële apps, allemaal geoptimaliseerd voor ongeëvenaarde prestaties en gebruikerservaring.

Snelheid optimalisatie

Ontketen het potentieel van jouw online winkel. Verhoog de prestaties van jouw Shopify-winkel met versnelde laadtijden, verfijnde code, geoptimaliseerde afbeeldingen, technische verbeteringen en verbeterde prestatie-elementen, wat zorgt voor een superieure gebruikerservaring en verhoogde conversies.

Migratie naar Shopify

Verhuis jouw online winkel moeiteloos naar Shopify, waarbij een soepele overgang van producten en gegevens wordt gegarandeerd, met behoud van SEO en klantbeleving. Profiteer van geïntegreerde functies zoals voorraadbeheer, marketing, analytics, beveiliging en een ruime keuze aan apps.

Aangepaste app ontwikkeling

Breid de functionaliteit van je Shopify-winkel uit met aangepaste-apps die naadloos integreren en aanvullende functies bieden of diensten integreren die niet direct beschikbaar zijn binnen de native functionaliteit of het platform van Shopify.

Shopify plus

Schaal je bedrijf met behulp van een hoogwaardig e-commerceplatform en benut naadloze B2C-, B2B- en D2C-e-commerce mogelijkheden. Maak gebruik van ingebouwde functionaliteiten zoals automatisering en verkoop via meerdere kanalen voor het succes van jouw bedrijf.

Kant-en-klare e-commerce-oplossingen

Of het nu gaat om het creëren van een visueel verbluffende etalage, het optimaliseren van de gebruikerservaring, het integreren van externe applicaties of het implementeren van complexe e-commerce functies, op maat gemaakte Shopify ontwikkelingsdiensten bieden de expertise en creativiteit die nodig zijn om e-commerce dromen werkelijkheid te maken.

In een zeer competitieve online markt kan een gepersonaliseerde Shopify-oplossing de sleutel zijn tot succes, en het juiste ontwikkelingsteam kan het verschil maken.

Mediconsult

Mediconsult is een toonaangevend servicebedrijf op het gebied van oogheelkundige chirurgie, praktijk- en optiekmateriaal en helpt oogartsen en opticiens met hoogwaardige producten en diensten.


Brightness heeft naadloos de oorspronkelijke website gemigreerd naar een Shopify-winkel, waar een breed scala aan medische apparatuur wordt gepresenteerd. De gedetailleerde lijsten bieden uitgebreide technische gegevens en afbeeldingen voor een beter inzicht in de producten. Als een niet-alledaagse dienst- en apparatuurleverancier is ook rekening gehouden met hun voorkeur dat klanten offertes aanvragen in plaats van directe aankopen mogelijk te maken.

Shopify
Shogun Page Builder
GDPR
Bekijk de website van Mediconsult

in2 Patch

in2 Patch is ontstaan uit de wens om miljoenen stellen over de hele wereld een eenvoudige en veilige oplossing te bieden om seksuele gemeenschap te verlengen.


Met gebruikmaking van het Shopify-platform heeft Brightness een online winkel ontwikkeld die in2-producten aan een wereldwijd publiek presenteert. De online winkel beschikt over een interactief beoordelingssysteem dat transparantie en vertrouwen bevordert door gebruikers in staat te stellen beoordelingen te bekijken en bij te dragen, waardoor de geloofwaardigheid van het merk wordt versterkt.

Shopify
Bootstrap
Hotjar
Google Tag Manager
Bekijk deze shopify website

Kandahar 1932

Opgericht in 1932, is Kandahar gespecialiseerd in het vervaardigen van premium schoenen voor wintersporten. Elke nauwgezet met de hand vervaardigde schoen straalt Zwitsers vakmanschap uit, bekend om ongeëvenaard comfort, superieure kwaliteit en een aura van exclusieve, ingetogen elegantie.


Brightness heeft een op maat gemaakte Shopify-winkel ontwikkeld, waarin het erfgoed van het merk wordt gepresenteerd en een cruciale rol heeft gespeeld bij het aanzienlijk vergroten van hun wereldwijde bereik. De website is beschikbaar in zowel het Duits als het Engels, waardoor een breder internationaal publiek kan kennismaken met het merk en het mogelijk maakt om naadloze verbindingen en gebruikerservaringen te creëren in zowel het Duits als het Engels.

Shopify
Klaviyo
Multilingual Support
Bekijk onze vaardigheden

Wat wij nog meer kunnen?

Onze projecten variëren van op maat gemaakte dashboards en shops tot complexe webapplicaties in Laravel met geavanceerde functies.

Focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft geleid tot langdurige relaties met veel van onze klanten.

  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item