Wordpress

We blinken uit in het maken van op maat gemaakte WordPress-websites, thema's en plugins om bedrijven online te laten bloeien!

Met een team van ervaren ontwikkelaars vertalen we jouw visie naar een dynamische en functionele WordPress-realiteit,

waarbij we zorgen voor een naadloze gebruikerservaring en ongeëvenaarde prestaties.

Ontdek de kracht van WordPress met Brightness!

Tali Connected

TaliConnected is een dynamisch platform dat zich toelegt op het revolutioneren van communicatie en team samenwerking.

Met een innovatieve aanpak biedt de site intelligente oplossingen voor virtuele contact momenten tijdens het motor rijden. En bevordert het efficiënt teamwork via geavanceerde communicatie tools.

Wij mochten deze informatieve site ontwikkelen met een geanimeerde lay-out en een mailchimp implementatie.

WordPress
Mailchimp integratie
Contact formulier 7
Bekijk deze website

Sterkado

Sterkado.nl is jouw bestemming voor unieke en gepersonaliseerde geschenken in Nederland. De site biedt een gevarieerd assortiment op maat gemaakte producten, van gegraveerde sieraden tot op maat gemaakte interieurdecoratie.

Wij hebben de site ontwikkeld met behulp van verschillende sjablonen in WordPress. Door middel van de persoonlijke formulieren kan de klant gemakkelijk contact opnemen met Sterkado. Ook zijn er subtiele animaties aan de site toegevoegd.

WordPress
ACF Pro
Gravity Formulier
Pagespeed optimalisatie
Mega Menu
Bekijk onze vaardigheden

Waarom Wordpress?

WordPress, met zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige aanpassingsmogelijkheden, is uitgegroeid tot het favoriete platform voor het creëren van dynamische websites en webtoepassingen welke zijn afgestemd op specifieke behoeften.

Aanpassing thema ontwikkeling

Het creëren van unieke digitale identiteiten met onze service voor aanpassing thema ontwikkeling. Op maat gemaakte ontwerpen, naadloze functionaliteit en ongeëvenaarde gebruikerservaringen voor jouw online aanwezigheid.

E-commerce ontwikkeling

Transformeer jouw bedrijf met WordPress e-commerce ontwikkeling. Vakkundig vervaardigde online winkels, naadloze transacties en boeiende gebruikerservaringen voor digitaal succes.

Rest API integratie

Verbeter de mogelijkheden van jouw website met WordPress rest API integratie. Maak naadloos verbinding en benut gegevens, zorgend voor optimale functionaliteit en gebruikerservaringen.

Plugin ontwikkeling

Stimuleer innovatie met onze WordPress plugin ontwikkeling. Op maat gemaakte oplossingen, uitbreiding van functionaliteit en naadloze integratie voor een krachtige online aanwezigheid.

Multisite ontwikkeling

Ontgrendel veelzijdigheid en efficiëntie met WordPress multisite ontwikkeling. Gestroomlijnd beheer, gecentraliseerde controle en schaalbare oplossingen voor een samenhangende online aanwezigheid.

 

Headless CMS ontwikkeling

Versterk je contentstrategie met Headless CMS ontwikkeling. Ontkoppel frontend en backend, ontgrendel flexibiliteit, snelheid en naadloze content levering voor optimale gebruikerservaringen.

  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item

Een op maat gemaakte WordPress-oplossing

In de competitieve online omgeving van vandaag schieten kant-en-klare oplossingen vaak tekort om een unieke en boeiende gebruikerservaring te bieden.

Hier komen op maat gemaakte WordPress-ontwikkelingsdiensten in beeld, die een op maat gemaakte benadering van webontwikkeling bieden.

Dit stelt individuen en bedrijven in staat om websites te creëren die niet alleen aan hun exacte eisen voldoen, maar ook opvallen qua ontwerp, functionaliteit en prestaties.

Vuj

De Vereniging van Oostenrijkse Bedrijfsjuristen is de vrijwillige beroepsvereniging van alle bedrijfsjuristen in Oostenrijk.

Wij mochten deze site ontwikkelen in WordPress met goede ervaringen en een aantrekkelijke lay-out. Producten in abonnementsvorm worden aangeboden middels de Woocommerce plugin. De ACF PRO plugin bevat extra velden en functies om websites beter te ontwikkelen, waaronder PHP Blocks.

PHP
WordPress
ACF PRO
Stripe Gateway
Abonnementen
Woocommerce
Bekijk de VUJ website

GoPhoto

GoPhoto.nl is jouw toegangspoort tot professionele fotografie diensten in Nederland. Gespecialiseerd in het vastleggen van momenten en herinneringen, biedt de site fotosessies aan voor verschillende gelegenheden, waaronder portretten, evenementen en zakelijke behoeften.

Brightness Group heeft de site ontwikkeld met een goede gebruikerservaring en gebruik gemaakt van een mega menu-integratie voor naadloze navigatie.

Wordpress
Mega Menu
OWL
Carousel
Bekijk onze skills

Theaqualife

The aqua life gelooft in het bieden van persoonlijke aandacht en gepersonaliseerde instructie om elke student zijn volledige potentieel te laten bereiken, in een veilige en gastvrije omgeving. The aqua life begrijpt dat elke zwemmer uniek is en mogelijk op een ander tempo leert, dus nemen ze de tijd om elke student te leren kennen en lessen aan te passen aan hun individuele behoeften en doelen.

Brightness Group heeft de site ontwikkeld met behulp van WordPress en specifieke componenten die een goede lay-out, schuifmechanismen, opvallende visuals en naadloze navigatie vertegenwoordigen. Door middel van de HubSpot kan de klant gemakkelijk op meerdere manieren contact opnemen.

PHP
WordPress
ACF PRO
HubSpot chat
Security Optimizer
Speed Optimizer
Klik hier om mee te zwemmen!

Wat wij nog meer kunnen?

Onze projecten variëren van op maat gemaakte dashboards en shops tot complexe webapplicaties in Laravel met geavanceerde functies.

Focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft geleid tot langdurige relaties met veel van onze klanten.