Jouw website in een uniek design en razendsnel!

Alle expertise voor het ontwerpen en laten bouwen van jouw website onder één dak.

Wireframes (UX design)

Wat meestal met een idee begint gaat nu omgezet worden naar een werkend model. Hiervoor maken wij eerst wireframes. Een wireframe voor een website, ook wel paginaschema of schermblauwdruk genoemd, is een visuele handleiding welke het skelet van jouw nieuwe website weergeeft. Hiermee kunnen we de gewenste functionaliteiten en eisen bespreken en verwerken.

Webdesign (UI design)

Wanneer de wireframes goedgekeurd zijn en alle functionaliteiten daarin zijn geschetst, gaan wij op basis van deze wireframes een webdesign in Figma of Adobe XD maken.

Hierbij delen we de link van de gemaakte ontwerpen, zodat er tijdens het proces feedback kan worden gegeven, waardoor onze webdesigner (UX/UI) dat gelijk kan verwerken.

Laravel of Wordpress?

Wij luisteren naar jouw wensen, ook onderhoud, toekomstige opties en budget spelen een rol in de keuze tussen Wordpress en Laravel.

Laravel is een PHP framework, WordPress een content management systeem; het verschil tussen de twee is aanzienlijk.


Met Laravel kun je bouwen en bereiken wat WordPress ook kan. WordPress kan echter niet alles wat Laravel kan.

Laravel is bijvoorbeeld veiliger dan Wordpress, maar kan in de ontwikkelingsfase duurder uitpakken dan Wordpress.

Laravel
Wordpress
PHP
Twijfel je? Maak een afspraak in Jeroen zijn agenda, hij geeft je graag advies

Bouwen

Nadat de designs uitgebreid zijn besproken en na meerdere feedback rondes goed zijn gekeurd, beginnen we met het bouwen van de website.

Geheel in eigen huisstijl en met alle specificaties zoals (handgeschreven) koppelingen met diverse CMS platvormen, een webshop met Magento of een koppeling (API) met Realworks, zodat het aanbod van de makelaar automatisch wordt ingeladen.

  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item
  • marquee item